Mijn favorieten

Vastgoedbeheer

Financieel & technisch beheer zonder zorgen 
Het beheer van vastgoed kan een hoop rompslomp met zich meebrengen. Wat als er schade of achterstallig onderhoud is aan de woning? Daarnaast moet er financieel van alles geregeld worden, zoals het incasseren van de huur. Het algemene beeld daarbij is: veel werk, lastige huurders en een laag rendement. Maar dat hoeft helemaal niet! Dankzij de samenwerking met Qii kunnen wij alles tot in de puntjes voor u regelen, terwijl u als verhuurder overzicht en controle houdt. Uw resultaat: minder zorgen en meer rendement. 

Financieel beheer 
Wij maken gebruik van Qii financieel beheer zodat u kunt verhuren zonder zorgen. Daarbij werken we samen met partners die het beste zijn in hun vakgebied. Zo zorgen we ervoor dat de kwaliteit altijd gewaarborgd is. De huur wordt maandelijks voor u geïncasseerd door Qii – gemakkelijk en veilig. Betaalt een huurder niet? Geen zorgen. Ook het debiteurenbeheer regelen wij voor u via Qii. Daarbij kiezen we voor een klantgerichte, proactieve aanpak. In 63% van de gevallen wordt alsnog de huur geïnd en is een incassotraject niet nodig. 

Financieel beheer: alles op een rij 
 • Qii incasseert de huur van de huurder en stort deze door naar u, veilig via een stichting derdengelden; 
 • De huurder ontvangt vooraf netjes een notificatie; 
 • Automatische verrekening van de maandelijkse beheervergoeding; 
 • Qii beheert de borg; 
 • Debiteurenbeheer uitstekend geregeld, van telefoontje tot aanmaning; 
 • Vragen? Via de Qii servicedesk heeft u altijd snel een antwoord; 

Technisch beheer 
Als verhuurder heeft u belang bij tevreden huurders. Een tevreden huurder betaalt op tijd en zorgt beter voor het vastgoed. Wij regelen dit graag voor u. Daarbij maken we gebruik van technisch beheer via Qii. Op die manier bieden we u de allerbeste servicedesk, kwaliteit voor een goede prijs en een professionele en persoonlijke aanpak. Zodat de huurder altijd kan rekenen op de juiste oplossing zonder dat u daar omkijken naar heeft. Tot een bedrag van € 350,- wordt alles direct uitgevoerd, van schadeherstel tot kleinschalig onderhoud. Kost het meer, dan vragen we eerst uw toestemming. 

Technisch beheer: alles op een rij 
 • Wij bieden herstel, preventie en onderhoud door een landelijk netwerk van geselecteerde professionals; 
 • Problemen? Qii is 24/7 bereikbaar. Zo kunt u altijd terecht met uw vragen; 
 • Verantwoordelijkheden en afspraken worden vastgelegd in een demarcatielijst; 
 • Werkzaamheden tot een bedrag van € 350,- worden direct uitgevoerd als deze binnen de afspraken vallen. De kosten worden eenvoudig verrekend via Qii financieel beheer;* 
 • Bij werkzaamheden boven de € 350,- wordt een offerte uitgebracht. 
Meer weten of het voor u interessant kan zijn?
Onze verhuurmakelaar vertellen u graag meer.

* Technisch beheer kan enkel worden afgenomen in combinatie met financieel beheer