Mijn favorieten

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Huurplein Limburg met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Huurplein Limburg verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Huurplein Limburg worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.


Huurplein Limburg aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Huurplein Limburg aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Huurplein Limburg opgenomen informatie en tarieven.


Hoewel Huurplein Limburg alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Huurplein Limburg niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.


Verwijzingen naar sites die niet door Huurplein Limburg worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Huurplein Limburg uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Huurplein Limburg worden onderhouden wordt afgewezen.


©Copyright 2018 Huurplein Limburg