Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Marcus Aureliushof 112 in Heerlen 6417 TD

Marcus Aureliushof 112

6417 TD Heerlen
Huurprijs € 507,34 p.m.
088-1157999

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1960 Woonoppervlakte 70 m² Aantal kamers 2
Lees meer

Omschrijving

Marcus Aureliushof 112 Heerlen

Op korte afstand van het centrum van Heerlen, doch in een rustige parkachtige omgeving, ligt dit leuke appartementencomplex. Diverse voorzieningen zoals scholen, winkels en groenstroken liggen in de buurt. Voor het complex is een ruime parkeergelegenheid...
Lees meer

Omschrijving

Marcus Aureliushof 112 Heerlen

Op korte afstand van het centrum van Heerlen, doch in een rustige parkachtige omgeving, ligt dit leuke appartementencomplex. Diverse voorzieningen zoals scholen, winkels en groenstroken liggen in de buurt. Voor het complex is een ruime parkeergelegenheid te vinden. Nagenoeg alle appartementen voorzien van een zonnig balkon met een gevarieerd uitzicht.

De woning is voorzien van een woon- slaapkamer met open keuken (elektrisch koken, perilex aansluiting) en een badkamer welke is voorzien van een douche, toilet, vaste wastafel en witgoedaansluitingen. De afsluitbare berging is te vinden in de kelder. Ook is er een gezamenlijke fietsenstalling.

Huurprijs
€ 507,34 per maand

Servicekosten
€ 135,00 per maand (incl. stookkosten en waterverbruik, excl. elektriciteitskosten)

Waarborgsom
€  642,34 (eenmalig)

Interesse in deze woning? Ga naar onze website en klik op het kopje "ik wil huren" voor ons inschrijfformulier.

Voorwaarden
Uw netto inkomen dient driemaal de huurprijs te bedragen.

AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze aanbiedingstekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 507,34 per maand Waarborgsom € 642,34 Aanvaarding In overleg Servicekosten € 135,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement galerijflat Bouwjaar 1960 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 70 m² Inhoud 175 m³ Aantal kamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring