Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Marcus Aureliushof 6 in Heerlen 6417 TD

Marcus Aureliushof 6

6417 TD Heerlen
Huurprijs € 411,22 p.m.
088-1157999

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1960 Woonoppervlakte 45 m² Aantal kamers 1
Lees meer

Omschrijving

Marcus Aureliushof 6 Heerlen

Op korte afstand van het centrum van Heerlen, ligt dit nette appartementencomplex. Diverse voorzieningen zoals scholen, winkels en groenstroken liggen in de buurt. Voor het complex is een ruime parkeergelegenheid te vinden.

De studio is voorzien...
Lees meer

Omschrijving

Marcus Aureliushof 6 Heerlen

Op korte afstand van het centrum van Heerlen, ligt dit nette appartementencomplex. Diverse voorzieningen zoals scholen, winkels en groenstroken liggen in de buurt. Voor het complex is een ruime parkeergelegenheid te vinden.

De studio is voorzien van een woonkamer met open keuken, berging, toilet en een ruime badkamer ingericht met een douche en wastafel. Tevens is er de mogelijkheid om een separate slaapkamer te realiseren. Dit hoekappartement is gelegen aan de achterzijde en heeft een mooi uitzicht op de parkachtige omgeving. De afsluitbare berging is te vinden in de kelder. Ook is er een gezamenlijke fietsenstalling. Dit appartement heeft géén buitenruimte.

Huurprijs
€ 411,22 per maand

Servicekosten
€ 115,- per maand (incl. stookkosten en waterverbruik, excl. elektriciteitskosten)

Waarborgsom
€ 526,22 (eenmalig)

Interesse in deze woning? Ga naar onze website en klik op het kopje "ik wil huren" voor ons inschrijfformulier.

Voorwaarden
Uw netto inkomen dient driemaal de huurprijs te bedragen.

AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze aanbiedingstekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 411,22 per maand Waarborgsom € 526,22 Aanvaarding In overleg Servicekosten € 115,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement galerijflat Bouwjaar 1960 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan park en aan rustige weg Indeling Woonoppervlakte 45 m² Overige inpandige ruimte 3 m² Externe bergruimte 3 m² Inhoud 200 m³ Aantal kamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 1e woonlaag Energie Isolatie Dakisolatie Warmwater Elektrische boiler huur Verwarming Blokverwarming Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Appartement Kadastrale gegevens Gemeente Heerlen Sectie H Perceelnummer 1 Eigendomssituatie Volle eigendom

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring