Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Marcus Aureliushof 100 in Heerlen 6417 TD

Marcus Aureliushof 100

6417 TD Heerlen
Huurprijs € 370,- p.m.
088-1157999

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1960 Woonoppervlakte 35 m² Aantal kamers 1
Lees meer

Omschrijving

Marcus Aureliushof 100 te Heerlen

Op korte afstand van het centrum van Heerlen, doch in een rustige parkachtige omgeving, ligt dit nette appartementencomplex. Diverse voorzieningen zoals scholen, winkels en groenstroken liggen in de buurt. Voor en achter het complex is ruime...
Lees meer

Omschrijving

Marcus Aureliushof 100 te Heerlen

Op korte afstand van het centrum van Heerlen, doch in een rustige parkachtige omgeving, ligt dit nette appartementencomplex. Diverse voorzieningen zoals scholen, winkels en groenstroken liggen in de buurt. Voor en achter het complex is ruime parkeergelegenheid te vinden. De buurt is kindvriendelijk en autoluw. Nagenoeg alle appartementen zijn voorzien van een zonnig balkon met een gevarieerd uitzicht.

Deze studio is gelegen aan het einde van de galerij en voorzien van een woon- slaapkamer met open keuken (elektrisch koken, perilex aansluiting) en een badkamer welke is voorzien van een douche, toilet, vaste wastafel en witgoedaansluitingen. De afsluitbare berging is te vinden in de kelder. Ook is er een gezamenlijke fietsenstalling.

Huurprijs:
€ 370,- per maand

Servicekosten:
€ 115,- per maand (incl. stookkosten en waterverbruik, excl. elektriciteitskosten)

Waarborgsom:
€ 485,- (mede afhankelijk van de inschrijving)

Interesse in deze woning? Ga naar onze website en klik op het kopje "ik wil huren" voor ons inschrijfformulier.

Voorwaarden
- Uw netto inkomen dient driemaal de huurprijs te bedragen.
- Bezichtiging uitsluitend na inschrijving.

AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze aanbiedingstekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 370,- per maand Waarborgsom € 485,- Specificatie exclusief servicekosten Aanvaarding Direct Servicekosten € 115,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 1960 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 35 m² Inhoud 85 m³ Aantal kamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Energie Warmwater Elektrische boiler huur Verwarming Blokverwarming Buitenruimte Tuin geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Parkeergelegenheid Garage Garage mogelijk, Geen garage Parkeerfaciliteiten openbaar parkeren Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.